Stap 2: Kies het model

Zowel in onze PR.R lijn ‘professional quality’ als in onze TEAM lijn ‘high quality’ (Sportline) bieden wij een uitgebreid aanbod aan kwaliteitsvolle wielerartikelen aan.

Beide uitvoeringen omvatten artikelen die u een volledige en optimale bescherming bieden voor alle weersomstandigheden.Ongeacht de doelgroep en het gebruik (professioneel – sportief – recreatief) vinden wij het een absolute must dat iedereen gebruik kan maken van de beste materialen.

Bovendien is het mogelijk om beide uitvoeringen te combineren.

 • Om een optimaal comfort te creëren, zijn de mouwen en de kraag van de Sportline trui vervaardigd uit de stof Think. Think is een nauw aansluitende stof die perfect mee beweegt met het lichaam van de atleet.
  De voor- en rugzijde bestaan uit de stof Michron. Michron is een materiaal dat zorgt voor een snelle vochtafvoering (rapid dry).
  Voorts is deze wielertrui, onderaan de trui, voorzien van een siliconen strip die voorkomt dat de trui omhoog kruipt.

 • drukknop_2018_05.jpg

  PRR

  Kledij hoofdzakelijk ontwikkeld voor professionele wielrenners alsook voor wielerliefhebbers die een optimaal comfort nastreven.
  De PR.R-kledij behoort tot onze ‘premium’ collectie en houdt er een geavanceerde technologie op na. Dit vertaalt zich zowel in de stoffen (super functionele kledij) als in de ergonomische snit die door gemoderniseerde productietechnieken tot stand is gekomen. De luchtigheid (vederlicht), de performance en de ergonomische snit zorgen voor een optimale bescherming en hebben een bijzonder ademende functie.