Stap 2: Kies het model

Stel zelf uw unieke teamoutfit samen en maak gebruik van dezelfde kwaliteit als deze waarin de atleten van de Belgische nationale ploeg - Belgian Athletics - topprestaties leveren. Onze teamwear kledij steunt op drie pijlers die wij bij Vermarcsport hoog in het vaandel dragen Speed. Quality. Victory. Zowel onze wedstrijdkledij als onze trainingskledij voldoen aan de hoogste eisen inzake duurzaamheid en comfort. Bovendien is het perfect mogelijk om beide lijnen met elkaar te combineren.

  • Als trouwe kledingpartner van professionele teams zien wij bij Vermarcsport innovatie als een noodzaak en trachten we ons productaanbod dag in dag uit te optimaliseren. Onze functionele wedstrijdkledij omvat artikelen die passend inspelen op de behoeften van de atleten en een optimale bescherming biedt voor alle weersomstandigheden.

  • Om uw teamoutfit te vervolledigen, bieden wij naast een complete wedstrijdoutfit eveneens een volwaardige trainings- en vrijetijdslijn aan. Alle bovenstuks zijn in eigen kleurstelling verkrijgbaar vanaf 25 stuks per item (ook voor nabestellingen). Alle broeken zijn standaard in het zwart (unisex modellen) en zijn niet in eigen kleurstelling verkrijgbaar.