Be Creative!

Welkom op onze interactieve ‘Be creative' tool.

Bent u als club of bedrijf op zoek naar een unieke, gepersonaliseerde sportoutfit en heeft u weinig inspiratie ?
Vermarcsport helpt u graag op weg en biedt u de mogelijkheid om een kwaliteitsvolle outfit samen te stellen aan de hand van een eenvoudig stappenproces.

Maak uw keuze uit onze verschillende modellen en bepaal zelf de gewenste kleurstellingen.
Om uw outfit nog persoonlijker te maken, heeft u eveneens de mogelijkheid om teksten en/of sponsors toe te voegen.

Bovendien heeft u de mogelijkheid om, op basis van uw creatie, een gepaste prijsofferte evenals de gewenste paskledij aan te vragen.

 Om optimaal gebruik te kunnen maken van deze tool is het aangeraden om Google Chrome te gebruiken: Download hier.

Stap 1: Kies je sport

 • Vermarc Sport is de ‘hofleverancier’ van verschillende top teams.
  Ons streefdoel is om continu en voor elke klant een functioneel en kwaliteitsvol kledingpakket samen te stellen.
  Het is niet onbelangrijk dat ook recreatieve sportclubs, bedrijven en sportieve fietsers steeds op identiek dezelfde kwaliteit kunnen rekenen dan de profteams.

 • Reeds acht seizoenen is Vermarcsport trouwe kledingpartner van de professionele voetbalploeg Oud-Heverlee Leuven.
  In de loop der jaren hebben wij ons sportkledingaanbod, op basis van de jarenlange ervaringen met spelers, staff & omkadering, dan ook grondig uitgebreid en geoptimaliseerd.
  Om uw teamoutfit te vervolledigen, bieden wij naast een complete wedstrijdoutfit eveneens een volwaardige trainings- en vrijetijdslijn aan.

 • Naast wielrennen en voetbal is ook atletiek een belangrijke sporttak binnen Vermarcsport. Bovendien zijn ook de atleten van de nationale ploeg - Belgian Atletics - uitgerust met sportkledij van Vermarcsport.
  Om uw teamoutfit te vervolledigen, bieden wij naast een complete wedstrijdoutfit eveneens een volwaardige trainings- en vrijetijdslijn aan.

 • De Nationale Loterij lanceert in samenwerking met VERMARC Lotto Bike Wear een nieuwe, betaalbare én kwaliteitsvolle  kledinglijn voor zowel de wielertoerist als clubs.

  De Lotto Bike Wear biedt een unieke Vermarc-kwaliteit en comfort. De materialen en pasvorm zijn geoptimaliseerd om tegemoet te komen aan de technische vragen van wielrenners op alle niveau’s, dit voor de meest uiteenlopende types renners en zowel voor de individuele amateurcyclisten als voor de clubs.